17°

17°

Последње вести

Обележавање Спасовдана у Чуругу

У  оквиру обележавања Спасовдана који је и слава места Чуруг, одржане су бројне манифестације. Међу онима које овог пута издвајамо јесу такмичење у пецању на Старој Тиси и традиционални шаховски турнир.

Удружење спортских риболоваца “Стара Тиса Чуруг” организовало је општинско такмичење у пецању за пионире, на ком је учествовало 36 такмичара. Најбољим учесницима, награде и признања уручили су чланови Општинског већа Лазар Чонкић и Зоран Шолаја.

У организацији шаховског клуба Хајдук из Чуруга и основне школе Ђура Јакшић такође из Чуруга, одржан је турнир у шаху за најмлађе. Најуспешнијим такмичарима уручени су пехари, медаље и признања. Додели награда присуствовали су заменик председника општине Момир Мандић и члан Општинског већа Зоран Шолаја, као и директор основне школе Жељка Војиновић.

Општина Жабаљ је помогла одржавање ових манифестација.

У Жабљу 29.05.2017.

 

Остале вести

Додељена аутоседишта за најмлађе у општини Жабаљ

Родитељима са територије општине Жабаљ додељено је тридесет дечјих аутоседишта, када је одржано и предавање о њиховом правилном коришћењу. Општина Жабаљ учествовала је на конкурсу који је расписала Агенција за…

Жабаљ | Презентација општине