Последње вести

Награђен полицајац и додељен аутомобил полицији у Жабљу

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић у сусрет обележавању Дана Министарства унитрашњих послова уручио је плакету инспектору полицијске станице Жабаљ, Милану Васиљевићу, који се наручито истакао у раду на сузбијању криминала. Овом приликом је додељен нов аутомобил марке „Рапид“ полицијској станици у Жабљу, а на основу програма општинског Савета за безбедност саобраћаја, који је усвојило Општинско веће Општине Жабаљ.

 

„Захваљујем се свим службеницима полицијске станице Жабаљ који својим радом и залагањем ефикасно решавају проблеме и самим тим утичу на очување јавног реда и мира као и на подизању највиших стандарда у смислу безбедности грађана. Данашња свечаност је показатељ да Општина Жабаљ има јасан циљ у ставрању друштва са свешћу друштвене одговорности. Овом приликом, а у сусрет обележавању Дана Министарства унитрашњих послова Републике Србије, користим прилику да , пре свега, честитам  свим припадницима полиције њихов дан, као и поручим да у Општини Жабаљ могу пронаћи сигурног партнера, јер је свима у интересу да Жабаљ и са безбедносног аспекта буде респектабилан“, закључио је Божић.

Поред награђивања полицијског службеника, награђени су и ученици основних школа са територије ове општине који су били најуспешнији  на такмичењу под називом “Шта знаш о саобраћају” које традиционално организује  Општина Жабаљ, на основу програма  Савета за безбедност истоимене општине.Награде најбољима уручили су Радован Плачкић, помоћник председника Општине и Лазар Чонкић, члан Општинског већа.

Остале вести

Одржана седма седница СО Жабаљ

Седма по реду седница Скупштине општине Жабаљ одржана је данас у великој сали зграде локалне самоуправе, а присутно је било 18 одборника. На дневном реду било је доношење Одлуке о…

Жабаљ | Презентација општине