14°

14°

Последње вести

Пакети помоћи за избегла и расељена лица

Општина Жабаљ уз подршку Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима АП Војводине, обезбедила ја 30 пакета помоћи, који су дистрибуирани избеглим и расељеним породицама на територији општине Жабаљ. Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић, захвалио се Фонду истакавши да су пакети са основним животним намирницама, средствима за хигијену и воћем вид социјалне подршке овој друштвеној групи.

”Општина Жабаљ је у протеклом периоду обезбедила више од 4000 пакета за све пензионере на територији општине Жабаљ, као и за социјално угрожене породице. Пакети помоћи за избегла и расељена лица су вид наше социјалне подршке овој друштвеној групи која је реализована у сарадњи са Фондом за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима АП Војводине. На овај начин, сасвим сам сигуран, помоћ је пружена свим угроженим житељима на подручју наше општине, а ми настављамо да спроводимо активности које су усмерене у борби против Корона вируса,” закључио је Божић.

Остале вести

Интерни конкурс ОУ Жабаљ

У Општинској управи Жабаљ расписан је интерни конкурс за попуњавање извршилачког радног места “Стамбено-комунални послови”, у звању саветник, 1 извршилац у Одељењу за имовинске, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине…

Жабаљ | Презентација општине