10°

10°

Последње вести

Потписани уговори за финансирање и суфинансирање спортских организација

У сали Скупштине општине Жабаљ, данас су свечано потписани уговори о финансирању и суфинансирању спортских организациа. Испред Општине Жабаљ потписивању уговра присуствовали су председник општине Чедомир Божић, члан Општинског већа за спорт Зоран Шолаја, председник спортског савеза општине Урош Богојевић, док су испред спортских клубова, друштава и организација присуствовали њихови руководиоци.

У уводном говору председник општине истако је важност континуитета развоја спорта који је започет пре више година. “Општина Жабаљ и ове године, као и у протеклих неколико, обезбедиће несметано функционисање сваког спортског клуба са своје територије. То је интерес свих грађана ове општине и наш посао је да обезбедимо младима да могу несметано да тренирају и да се такмиче. Ефекат улагања је више него очигледан јер бројни спортисти из наше Општине постижу врхунске резултате” истакао је Божић.

Након излагања председника, присутнима се обратио и члан Општинског већа за спорт Зоран Шолаја, који је рекао да локална самоуправа, поред финансирања и суфинансирања спортских организација, улаже и у развој спорта  кроз опремање и изградњу спортских терена и објеката.

 

У Жабљу 30.03.2017                                              Служба за односе са јавношћу

 

Остале вести

Одржана седма седница СО Жабаљ

Седма по реду седница Скупштине општине Жабаљ одржана је данас у великој сали зграде локалне самоуправе, а присутно је било 18 одборника. На дневном реду било је доношење Одлуке о…

Жабаљ | Презентација општине