16°

16°

Последње вести

Председник Општине Чедомир Божић посетио пијацу у Госпођинцима

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић, заједно са својим помоћником Новом Доведаном, обишао је госпођиначку пијацу, када је разговарао са грађанима о текућим плановима и актуелним проблемима.

”Један од начина комуникације са грађанима је управо и данашња посета пијаци у Госпођинцима, где смо кроз разговор са мештанима могли да саслушамо шта је оно што је потребно овом месту, као и да их упознамо са досадашњим радом локалне самоуправе, а који се односи на Госпођинце. Током предходне три године доста пројеката је започето, али и завршено у овом месту, као што су нова спортска хала, нова биоскопска сала, терени на отвореном, али и немачка фабрика за прераду поврћа ”Мамингер”. И у наредном периоду Општина Жабаљ планира да покрене доста пројеката, не само у Госпођинцима, већ и у остала три места на територији ове општине,” нагласио је председник Општине Чедомир Божић.

Председник општине најавио је и даље обиласке свих места у општини, истичући важност директне комуникације са грађанима, ради решавања проблема и постизања што бољих резултата.

Остале вести

Могућа сарадња између Општине Жабаљ и Музеја Војводине

Председник Општине Жабаљ Урош Радановић састао се са археологом Станком Трифуновићем из Музеја Војводине, који већ 23 године истражује локалитете у Чуругу. Археолози су најпре истраживали само локалитет „Стари виногради“,…

Жабаљ | Презентација општине