17°

17°

Последње вести

Председник општине у посети ”Јомапексу”

Председник општине Жабаљ Чедомир Божић посетио је са сарадницима фирму ”Јомапекс” у Жабљу, која се бави производњом и монтажом опреме за живинарске и сточарске фарме.

”Јомапекс” је пример једне успешне фирме која већ дуги низ година постоји и ради у Жабљу. ”Веома ми је драго што имам прилику да посетим једну овако успешну фирму, која запошљава преко 50 људи, са тенденцијом раста, а послује већ 20 година на територији наше општине. Фирма ”Јомапекс”, на челу са господином Макитаном, води се иновацијама и континуирано улаже у младе и перспективне људе, а њихова производња великим делом намењена је извозу. Локална самоуправа ће настојати да помаже приватни сектор, омогући им несметано пословање, па и обезбеди сваки вид помоћи, у свом домену,” нагласио је Божић.

Локална самоуправа ће наставити да подстиче сваки вид рада у области привреде, што треба да допринесе смањењу незапослености.

Остале вести

Укинута ванредна ситуација у општини Жабаљ

На основу Закључка Штаба за ванредне ситуације Општине Жабаљ, председник Општине Жабаљ Урош Радановић донео је Одлуку о укидању ванредне ситуације за целу територију општине, због ширења епидемије заразне болести…

Жабаљ | Презентација општине