10°

10°

Последње вести

Представници општине Жабаљ у посети Грачаници и Лепосавићу

Делегација општине Жабаљ, Спортског савеза општине Жабаљ и Удружења Спорт за све општине Жабаљ, минулог викенда посетила је  Лепосавић и Грачаницу, наше братске општине на Косову и Метохији.

Делегацију из општине Жабаљ, предводио је Зоран Шолаја, члан општинског Већа за спорт, а сама посета имала је неколико циљева, па је тако један од њих и подршка развоју спорта на територији општина на Косову и Метохији и развој даље сарадње у области спорта. Као подршку спортским организацијама са територије Лепосавића и Грачанице, наши представници уручили су спортску опрему и реквизите, како би спортски клубови из наведених места могли несметано и квалитетно да спроводе своје активности. Такође, спортским клубовима из ових места, понуђена је и свака помоћ у самој организацији и функционисању, а посебно је истакнута жеља наше делегације да представници спортских организација посете општину Жабаљ.

Представници општине Жабаљ присуствовали су и свечаности храмовне и општинске славе у Лепосавићу,  а Зоран Шолаја је истакао добру сарадњу двеју општина, пожелео сретну храмовну и општинску славу Св. Василија Острошког, а посебно је нагласио да општина Лепосавић увек може да се ослони на братску општину Жабаљ.

После званичних састанака и обиласка спортских терена, представници општине Жабаљ обишли су наше светиње и посетили су Газиместан.

Остале вести

Основна школа у Госпођинцима добила нове лаптопове и паметне табле

Основна школа „Жарко Зрењанин“ из Госпођинаца добила је 15 нових лаптопова и две паметне табле, које је обезбедила фирма „Агропродукт“ из Госпођинаца. Председник Општине Жабаљ Урош Радановић захвалио се власнику…

Жабаљ | Презентација општине