Последње вести

Проглашена ванредна ситуација на територији општине Жабаљ

Општински штаб за ванредне ситуације Општине Жабаљ је данас на ванредној седници прогласио ванредну ситуацију на територији општине Жабаљ, а Одлука о проглашењу ванредне ситуације ступа на снагу 13.11.2020. у 12 часова.

Ванредна ситуација се проглашава због ширења епидемије заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, а ради даљег спровођења превентивних мера заштите безбедности живота и здравља становништва.

Ступањем на снагу ове Одлуке, на територији општине Жабаљ примењују се посебне мере заштите становништва од заразних болести утврђене Уредбом о мерама за пречавање и сузбујање заразне болести COVID-19, наредбом Општинског штаба за ванредне ситуације Општине Жабаљ број 06-167/2020 од дана 09.11.2020. године, као и наредби донешених за време трајања ванредне ситуације.

Одлука о проглашењу ванредне ситуације

Наредба штаба

Уредба о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19

 

Остале вести

Основна школа у Госпођинцима добила нове лаптопове и паметне табле

Основна школа „Жарко Зрењанин“ из Госпођинаца добила је 15 нових лаптопова и две паметне табле, које је обезбедила фирма „Агропродукт“ из Госпођинаца. Председник Општине Жабаљ Урош Радановић захвалио се власнику…

Жабаљ | Презентација општине