21°

21°

Последње вести

Срцем за децу

Општина Жабаљ у сарадњи са родитељима и пријатељима деце лечене од рака, у сусрет Светском дану деце оболеле од рака организују јединствену акцију која ће се одржату у Ђурђеву 14. Фебруара од 10.00 до 12.00 часова испред  основне школе Ј.Ј.Змај као помоћ удружењу Нурдор(удружење које се бави побољшањем квалитета лечења и живота оболеле деце и њихових породица). Чланица Општинског већа, Нерима Шовљански каже да је оваква активност била организована и прошле године у мањем обиму, док је за 14. Фебруар текуће године припремљено низ активности у које су укључене и предшколска установа „Детињство“ као и основна школа Ј.Ј. Змај, истиче Нерима објашњавајући садржаје који су припремљени:

За ову прилику припремили смо дечији хуманитарни вашар у оквиру којег ће сви заинтересовани моћи од основаца да купе изложене предмете и ствари и тако учествују у финансијској помоћи поменутом удружењу. У оквиру ове манифестације учествоваће и КУД „Бранислав Нушић“, глумачки дечији састав „Еци пеци“ из Чуруга као и кловнови, који ће културно уметничком програмом поспешити овај догађај и помоћи да се прикупе што већа средства, истиче Шовљански. Овај догађај треба да буде потстицај свим људима добре воље, као и компанијама да се укључе у овакве активности и својом друштвеном одговорношћу помогну онима којима је помоћ неопходна.

Остале вести

Ранг листа кандидата за пописиваче за Попис 2022 који се позивају на тестирање

Ранг листа кандидата за пописиваче који се позивају на тестирање са терминима тестирања ДОКУМЕНТАЦИЈА КОЈУ КАНДИДАТИ ЗА ТЕСТИРАЊЕ ТРЕБА ДА ПРИПРЕМЕ И ПРЕДАЈУ ПОПИСНОЈ КОМИСИЈИ ЗА ОПШТИНУ ЖАБАЉ  

Жабаљ | Презентација општине