15°

15°

Последње вести

Турнир у малом фудбалу “Чуруг 2018”

Tурнир у малом фудбалу,под називом „ЧУРУГ 2018“, успешно је реализован. На турниру је учествовало  16 сениорских екипа. Све утакмице игране су на терену ОШ „Ђура Јакшић“ у Чуругу,у вечерњим сатима,а сваки такмичарски дан пратио је велики број гледалаца и љубитеља игре на петопарцу.Традиција одржавања оваквог спортског догађаја у граду на Тиси,још једном се показала као пун погодак,јер је ово прави начин да се грађани Чуруга рекреирају,друже и уживају у мајсторијама која ова игра пружа.

После 21 такмичарског дана и врло занимљивих и неизвесних утакмица,коначан пласман је следећи :

1.МнтевидеоЛТ

2.БП Тоза

3.Аутосервис Кудрић

4.Фалкон Екотехника

Нјбољи играч је Шаркези Кристијан,стрелац турнира је Чичић Милан,а голман Вадаски Сава.

Награде,пехаре и медаље најбољим екипама и појединцима уручили су члан општинског Већа за спорт Зоран Шолаја,предсеник СС општине Жабаљ Урош Богојевић и председник Удружења Спорт за све општине Жабаљ,Марко Милетић.Сам турнир је одржан под покровитељством и уз подршку локалне самоуправе Жабаљ,Спортског савеза општине Жабаљ,а уз техничку организацију Удружења спорт за све општине Жабаљ и РК „ХАЈДУК“ из Чуруга.

Остале вести

Укинута ванредна ситуација у општини Жабаљ

На основу Закључка Штаба за ванредне ситуације Општине Жабаљ, председник Општине Жабаљ Урош Радановић донео је Одлуку о укидању ванредне ситуације за целу територију општине, због ширења епидемије заразне болести…

Жабаљ | Презентација општине