14°

14°

Последње вести

Велики број волонтера пружа помоћ најстаријим суграђанима

Од дана када је на територији Републике Србије проглашено ванредно стање, Општина Жабаљ је оформила Позивни центар за своје старије суграђане, који се налазе у изолацији а потребна им је помоћ. У овом тренутку, више од 80 волонтера из општине Жабаљ је на терену и улажу максималан напор како би одговорили на сваки позив и захтев, било да је у питању набавка прехрамбених намирница, средстава за личну хигијену, лекова или средстава за дезинфекцију.

“Максимално се трудимо, колико је у нашој моћи, да наши старији суграђани у што мањој мери осете тренутне рестрикције које су уследиле након проглашења ванредног стања. Свакодневно велики број волонтера уместо њих обавља активности, које они тренутно нису у могућности, а настојимо да сваки позив и захтев у најкраћем могућем року реализујемо. Пратимо све мере које прописује Влада Републике Србије поводом новонастале ситуације у вези са “COVID 19”, спроводимо их, a наше суграђане молимо да максимално избегавају контакт са другим лицима и у најбољем случају, остану код куће,” рекао је председник Општине Жабаљ Чедомир Божић.

Позивни центар Општине Жабаљ активан је сваког дана 07:00 до 16:00, у ком је активно 20 радника.

Број Позивног центра Општине Жабаљ је 021/210-22-84.

Остале вести

Интерни конкурс ОУ Жабаљ

У Општинској управи Жабаљ расписан је интерни конкурс за попуњавање извршилачког радног места “Стамбено-комунални послови”, у звању саветник, 1 извршилац у Одељењу за имовинске, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине…

Жабаљ | Презентација општине